Led's show the world

 

Over ons.

Onze fabriek heeft een aantal van de beste LED verpakkings-technologie en LED display-technologie ter wereld.
De fabriek heeft meer dan 5000 vierkante meter, inclusief een cleanroom omgeving en faciliteit. Het is uitgerust met state-of-The-art automatische machines.
Het bedrijf heeft enkele van de beste managers op het gebied van productie, onderzoek, ontwikkeling en marketing. Samen met een sterke financiële en technische basis.
De assemblage gebeurt per klant en is afhankelijk van het scherm omvang en toepassingen.

Video processor SDI, HDMI, DVI, VGA, AV

Onze schermen.

De tijd van de afbeelding die wordt weergegeven in het LED-scherm wordt bijgewerkt in eenheidsinterval. Meestal is het 50Hz, 60Hz en ga zo maar door. De frame frequentie is hoger, de continuïteit van het gewijzigde frame is beter. Refresh Frequency De tijd van de afbeelding die wordt weergegeven in het LED-scherm wordt in elke seconde herhaald. Meestal is het 60Hz, 120Hz, 240Hz en 1920Hz. De refresh frequentie is hoger; het beeld op het LED scherm is stabieler. Kijk hoek Kijkhoek is de maximale hoek waarmee een LED display met aanvaardbare visuele prestaties kan worden bekeken.

Promotie

Onze campagne gaat van start in Polen en Italië.

Otron.nl als hoofdsponsor van Shannen Delilah, Nederlands IFBB/NBBF kampioene  bodybuilding Body Fitness 2018. 

Net als ons merk; helder, gezond, zonder extra (ongezonde) toevoegingen, staan wij achter Shannen en haar manier van het bedrijven van deze bodybuilding sport.

Wij sponseren daarom met trots onze Nederlands kampioene Shannen Delilah en wensen haar alle sterkte in Polen op de Wereldkampioenschappen en in Italië op de Elite Pro kwalificatiewedstrijd de Diamond Cup.

Shannen Delilah IFBB Figure